KANDIS fejrer 35 års jubilæum
Fredag 21. februar 2025 AARUPHALLEN

Den Gamle Aaruphal

Skolegade 3, Aarup

Fredag 21. februar 2025 AARUPHALLEN
00
dage
00
Timer
00
minutter

Pris 495 kr. incl. gebyr


KANDIS kan fejre deres imponerende jubilæum, og i den anledning tager de på en stor turné, som bringer dem til Aaruphallen i Aarup. Gennem deres lange karriere har KANDIS udviklet sig til at blive et af Danmarks mest populære bands og har leveret utallige hits, som har præget den danske musikscene. Publikum kan se frem til en aften fyldt med velkendte sange som "En Lille Ring Af Guld""Lonnie Fra Berlin" og "Det' Dit Navn", som har toppet hitlisterne gennem årene.

KANDIS har spillet tusindvis af koncerter både i Danmark og i udlandet og er kendt for at sprede glæde hver gang de går på scenen. Deres evne til at skabe livsglæde og fællesskab gennem musikken har givet dem tilnavnet "Rejsende i Livsglæde", og deres koncerter er altid en fest med godt humør og musikalsk præcision.

I forbindelse med jubilæet udgiver KANDIS en live-CD, som indspilles ved en række koncerter. Koncerten i Aaruphallen vil byde på både gamle og nye hits, som med garanti vil få publikum til at synge med og skabe en festlig atmosfære.

For yderligere information eller særlige ønsker, kontakt Hotel Aarup Kro på tlf. 6443 1013 eller mail@hotelaarupkro.dk.

Ledsagere med handicapkort kan deltage gratis ifølge med den handicappede, mod betaling for madbillet til 325 kr.

Kom og vær med til en aften fyldt med musik, dans og jubilæumsglæde, når KANDIS giver koncert i Aaruphallen – det bliver en aften, du ikke vil gå glip af!


Arrangementet starter kl. 18.30

Dørene åbnes kl. 17.30

Spisning kl. 18.30

Kl. 21.00 går Kandis på

MUSIK og DANS

Line up:

Artist links: