HANNE BOEL trio
Lørdag 3. maj 2025

Sjælfuld og autentisk

Lørdag 3. maj 2025
00
dage
00
Timer
00
minutter

Pris 300 kr.

Medlem af Råstof 275 kr.

Når Hanne Boel gæster scenen i Aarup med sin trio, kan du forvente en intim og følelsesladet koncert, hvor hendes kraftfulde stemme kommer helt til sin ret. Sammen med de dygtige guitarister Jacob Funch og Jens Runge vil Hanne fremføre både nye og kendte sange fra sit seneste album Norwegian Recordings. Albummet er skabt ud fra liveoptagelser fra hendes turné i Norge og bærer præg af den umiddelbarhed, som kun liveoptrædener kan levere. Det er en samling sange, hvor minimalistiske arrangementer og følelsesladede tekster mødes i en smuk, afslappet stil.

Med over 30 år i branchen og en plads som den bedst sælgende kvindelige danske artist nogensinde, er Hanne Boel en kunstner, der forstår at blande det gamle med det nye. Du kan derfor glæde dig til en aften, hvor klassikere som Light In Your Heart fra 1990 står side om side med nyere numre som Between Dark and Daylight. Hanne Boel og hendes trio vil også byde på deres egen fortolkning af den legendariske sang Killing Me Softly With His Song, hvilket giver publikum mulighed for at opleve en af musikhistoriens helt store sange i Hanne Boel's helt egen fantastiske fortolkning.

Med sin sjælfulde stemme og autentiske nærvær vil Hanne Boel Trio skabe en aften, hvor musikken får lov til at tale for sig selv. Kom og vær med til en uforglemmelig koncert, hvor både gamle og nye fans kan dykke ned i et musikalsk univers af soul, pop og tidløs elegance.


Koncerten starter kl. 20.00

Dørene til salen åbner kl. 19.00.

Parkering finder du bag bygningen, indkørsel fra Søndergade

Koncerten er en siddende koncert

Der er gratis garderobe på eget ansvar

Line up:

Artist links: