Bo Evers med band
Lørdag 26. april 2025

– En aften med vise-pop og rørende fortællinger

Lørdag 26. april 2025
00
dage
00
Timer
00
minutter

Pris 225 kr.

Medlem af Råstof 200 kr.

Lørdag den 26. april 2025 kan du opleve Bo Evers live i Kulturhuset Industrien, hvor han med sin særegne stemme og poetiske sange vil tage dig med på en rejse gennem livet – på godt og ondt. Bo Evers er kendt for sine tragikomiske ballader og ærlige tekster, der spænder fra det humoristiske til det dybt rørende.

Hans seneste album Liv udforsker temaer som kærlighed, livets op- og nedture og personlige refleksioner – alt sammen med Bo Evers' karakteristiske skæve blik på verden. Albummet er indspillet med hans faste liveband og er blevet modtaget med begejstring for sin organiske lyd og lyriske dybde.

Bo Evers' koncerter er kendt for deres særlige evne til at skabe nærvær og intimitet mellem kunstner og publikum. Hans levende fortællinger og evne til at engagere publikum gør hver koncert til en unik oplevelse, hvor både sangene og historierne bag dem får liv på scenen. Det er en aften, hvor du kan forvente at blive underholdt, ramt i hjertet og gå derfra med smil på læben.

Gå ikke glip af en aften, hvor du både kan høre sange fra Liv og Evers' tidligere hits som "Fred" og "Hver anden weekend". Hans optrædener er kendt for at skabe en intim og legesyg atmosfære, hvor publikum tages med gennem både lattermusklernes og tårekanalernes landskab.

Glæd dig til en koncert, hvor musikken blomstrer, og stemningen når helt ned til de bagerste rækker!


Koncerten starter kl. 20.00

Dørene til salen åbner kl. 19.00.

Parkering finder du bag bygningen, indkørsel fra Søndergade

Koncerten er en siddende koncert

Der er gratis garderobe på eget ansvar

Line up:

Artist links: