HP LANGE Big Gumbo
Lørdag 25. januar 2025

En festlig aften

med blues og zydeco

Lørdag 25. januar 2025
00
dage
00
Timer
00
minutter

Pris 175 kr.

Medlem af Råstof 150 kr.

Glæd dig til en aften fyldt med livlig blues, når HP Lange Big Gumbo gæster Kulturhuset Industrien i Aarup. Bandet er aktuelle med deres nyeste album Everything’s Alright, hvor deres særegne blanding af blues, zydeco, mambo og mountain music kommer til udtryk.

Blues kender vi alle, men hvad er egentlig zydeco, mambo og mountain music? Zydeco stammer fra Louisiana og er en livlig musikform med harmonika og vaskebræt, som giver en sprudlende, energisk lyd. Mambo bringer cubanske rytmer og jazz sammen, hvilket skaber en dansende stemning, mens mountain music fra Appalachians tilfører en rå og folkelig lyd med banjo og violin. Men bare rolig – HP Lange og hans fantastiske Big Gumbo band skal nok sørge for, at du får en blues med elementer af det hele..

Med snart 40 år på den danske musikscene har HP Lange modtaget adskillige priser og anerkendelser, heriblandt flere Danish Music Awards. Hans koncerter er kendt for deres intense energi, og med Big Gumbo ved sin side skaber han en festlig atmosfære, der spreder glæde og rytme til hele salen.

HP Lange Big Gumbo har turneret Danmark tyndt siden deres første album Travelling Man Blues i 2016, og deres optrædener er altid fyldt med liv, energi og musikalske overraskelser. Glæd dig til en koncert, hvor blues møder zydeco og skaber en uforglemmelig musikalsk oplevelse.


Koncerten starter kl. 20.00

Dørene til salen åbner kl. 19.00.

Parkering finder du bag bygningen, indkørsel fra Søndergade

Koncerten er en siddende koncert

Der er gratis garderobe på eget ansvar

Line up:

Artist links: