THOMAS HOLM med band
Lørdag 15. marts 2025

Klar til at indtage scenen på Industrien

00
dage
00
Timer
00
minutter

Pris 200 kr.

Medlem af Råstof 175 kr.

Efter flere år med fuldt fokus på familielivet er Thomas Holm klar til at genindtage den danske musikscene i topform. Den populære sanger og sangskriver, som står bag hits som "Nitten""Selvmord På Dansegulvet" og "Knep Smerten Væk", er tilbage med nyt materiale og en stak af de sange, vi alle kender ham for.

Thomas Holms nye album, som lander i begyndelsen af 2025, markerer hans comeback med en stærk samling af nye, dansksprogede popsange, der viser, at hans unikke evne til at kombinere humor, dybde og vellyd er intakt. Til koncerten på Kulturhuset Industrien vil Thomas Holm ikke kun præsentere de nye numre, men også levere velkendte favoritter, der har været elsket af fans i årevis.

Siden hans gennembrud i 2010 med debutalbummet  Middelklassehelt og det platinsælgende hit "Nitten", har Thomas Holm bevist, at han mestrer den svære kunst at balancere skarpe tekster og iørefaldende melodier. Hans sange har en humoristisk og til tider eftertænksom kant, hvilket gør ham til en af de mest interessante navne på den danske popscene. Efter en længere udgivelsespause har han i de senere år arbejdet med nye sange, og nu er han klar til at møde publikum med både humor og dybsindighed.

Der er garanti for en aften, hvor både lattermusklerne og ørene bliver forkælet, når Thomas Holm indtager scenen med sit band og leverer en blanding af nye og velkendte sange.


Koncerten starter kl. 20.00

Dørene til salen åbner kl. 19.00.

Parkering finder du bag bygningen, indkørsel fra Søndergade

Koncerten er en siddende koncert

Der er gratis garderobe på eget ansvar

Thomas Holm

Artist links: