LOUISE JUUL
Lørdag 1. marts 2025

RÅSTOFKONCERT


En hyldest til Eva Cassidy

En hyldest til Eva Cassidy

00
dage
00
Timer
00
minutter

Pris 150 kr.

Medlem af Råstof 125 kr.

Oplev en særlig koncert med Louise Juul, der hylder den amerikanske sangerinde Eva Cassidy – en kunstner, hvis unikke stemme og fortolkninger har berørt millioner af lyttere verden over. Eva Cassidy døde desværre alt for tidligt i en alder af kun 33 år, men hendes musik lever videre som en tidløs arv, der stadig rører mennesker dybt. Louise Juul har i mange år beundret Eva Cassidy og har skabt et musikalsk talkshow, hvor hun både fremfører Cassidys mest kendte sange og fortæller historien om hendes liv og eftermæle.

Denne koncert er en hyldest til den unge kvinde med den store stemme. Louise Juul vil synge en række af Cassidys mest elskede sange som "Over the Rainbow" og "Danny Boy", samt fortælle om Cassidys liv og karriere. Historien om Eva Cassidy er både tragisk og smuk, og hendes musik har fået en helt særlig plads i hjerterne hos mange musikelskere, inklusive Louise Juul selv.

Louise Juul er kendt for sit nærværende musikalske udtryk og stærke vokal, og hendes fortolkninger af Eva Cassidys sange vil uden tvivl skabe en intens og rørende oplevelse for publikum. Koncerten er en hyldest til en kunstner, der, ligesom Louise Juul, formår at skabe magi gennem sin musik.

Kom og oplev en aften, hvor musikken og fortællingen om Eva Cassidy får lov til at leve videre, og hvor Louise Juul inviterer dig til at dele hendes personlige hyldest til denne unikke sangerinde.


Koncerten starter kl. 20.00

Dørene til salen åbner kl. 19.00.

Parkering finder du bag bygningen, indkørsel fra Søndergade

Koncerten er en siddende koncert

Der er gratis garderobe på eget ansvar

Artist links: