Carl Emil Petersen solo
Lørdag 22. februar 2025

Intim solokoncert med dybde

Lørdag 22. februar 2025
00
dage
00
Timer
00
minutter

Pris 300 kr.

Medlem af Råstof 275 kr.

Glæd dig til en intim solokoncert, hvor Carl Emil Petersen træder frem på scenen alene med sin guitar og sine sange. Denne koncert vil dykke ned i hans repertoire som soloartist, hvor den dybe lyrik og den enkle, men kraftfulde musik får lov til at skinne. Carl Emil er kendt for sin evne til at skabe øjeblikke af ro og eftertænksomhed, og denne aften vil være ingen undtagelse.

Som soloartist har Carl Emil Petersen formået at tage det bedste fra sin tid med Ulige Numre og kombinere det med en personlig, moden stemme. Han formår at bringe publikum helt tæt på med sine sange, der balancerer mellem det poetiske og det personlige, alt sammen leveret med en ærlighed, der er sjælden at finde. Fra storbyens pulserende rytmer til den stille refleksion over livet og kærligheden, er hans sange fyldt med universelle temaer, der berører både unge og gamle.

Denne aften vil fokusere på det nære og det akustiske, hvor Carl Emils stærke tekster står i centrum. Hver sang fremføres med en nøgen intensitet, der inviterer publikum til at lytte, føle og reflektere. Publikum kan se frem til at høre både kendte favoritter og nye sange, der viser hans udvikling som en af Danmarks mest fremtrædende sangskrivere. Det er en aften, hvor musikken får lov at tale for sig selv, uden store produktioner, men med fokus på nærvær og ægte følelser.

Tag en pause fra hverdagens travlhed, og lad dig rive med af Carl Emil Petersens særlige evne til at skabe et musikalsk rum, hvor ord og musik smelter sammen til en oplevelse, der vil vare ved længe efter koncerten er slut.


Koncerten starter kl. 20.00

Dørene til salen åbner kl. 19.00.

Parkering finder du bag bygningen, indkørsel fra Søndergade

Koncerten er en siddende koncert

Der er gratis garderobe på eget ansvar

Artist links: