ALLAN OLSEN solo
Fredag 31. januar

Rimer Allan O’ på analog?

Ikke helt, men alligevel rigtig meget...

Fredag 31. januar
00
dage
00
Timer
00
minutter

Pris 325 kr.

Medlem af Råstof 300 kr.

Den 31. januar 2025 står Allan Olsen klar på scenen i Kulturhuset Industrien med intet andet end sin stemme, sine guitarer og et livslangt repertoire af historier og sange. Oplev en aften med ægte håndværk, hvor musikken er friskbagt, intens og håndholdt. Her er ingen plads til forudsigelighed – Allan Olsen insisterer på at være så godt som uforberedt, når scenelyset tændes.

Med et tekstunivers, der svinger mellem det rørende og det rablende, og et show, der lige så godt kunne være stand-up som det kunne være musik, appellerer Allan Olsen til både unge og modne publikummer. Han leverer det hele med masser af saft, kraft og bid.

Med over 20 pladeudgivelser, to bøger, fire Music Awards og tusindvis af koncerter i bagagen har Allan Olsen finpudset sin kunst til noget nær perfektion. Men lad dig ikke narre – Olsen er langt fra at hvile på laurbærrene. Tværtimod udfordrer han konstant sig selv og sit repertoire, og han insisterer på, at det hellere må kikse og gå galt end at stagnere og blive kedeligt.

Ingen under begrebet singer /song-writer rager højere op end Allan Olsen i Danmark, og efter mere end 40 år på vejene må Allan Olsen betegnes som en ægte lyslevende legende.


Koncerten starter kl. 20.00

Dørene til salen åbner kl. 19.00.

Parkering finder du bag bygningen, indkørsel fra Søndergade

Koncerten er en siddende koncert

Der er gratis garderobe på eget ansvar

Artist links: