TRUBADUREN & HANS ROCKBAND
Lørdag 18. januar 2025

MEDLEMSKONCERT

RELEASEKONCERT

Lørdag 18. januar 2025

MEDLEMSKONCERT

00
dage
00
Timer
00
minutter

Pris 200 kr.

Medlem af Råstof 150 kr.

Trubaduren & hans Rockband: Releasekoncert og medlemsaften den 18. januar 2025

Glæd dig til en uforglemmelig aften, når Trubaduren & hans Rockband inviterer til en eksklusiv releasekoncert den 18. januar 2025 på Kulturhuset Industrien. Denne koncert markerer ikke blot udgivelsen af deres længe ventede tredje album, men er også en helt særlig medlemsaften, hvor medlemmer af støttegruppen Råstof får 50 kroners rabat på billetprisen. Det bliver en festlig aften fyldt med ny musik, nærvær og den særlige stemning, som kun Trubaduren kan skabe.

Trubaduren & hans Rockband har gennem årene etableret sig som et af de mest spændende navne inden for dansk folkelig musik. Deres musikalske univers trækker på en bred vifte af genrer, fra dansk visekunst til samba, bossa nova og folkelig rock. Med inspiration fra både det nordiske vemod og de varme rytmer fra sydens himmelstrøg, har bandet skabt en unik lyd, der transporterer lytteren fra Buenos Aires’ støvede fortovsrestauranter til Københavns brostensbelagte torve.

Den 18. januar får publikum mulighed for at opleve dette særlige univers live, når Trubaduren præsenterer deres nyeste album. Albummet, der følger i sporet på deres tidligere succeser, byder på dansksproget originalmusik, der balancerer mellem det melankolske og det livsglade. Første single, "Åkesson Bye Bye", er allerede ude og giver en smagsprøve på det, der venter på denne helt specielle aften. Musikvideoen til singlen kan ses lige her ved siden af teksten og viser bandets evne til at kombinere indlevende tekster med fængende melodier.

Sæt kryds i kalenderen den 18. januar 2025, og kom med til en aften fyldt med ny musik, gode vibes og et fællesskab, der hylder det bedste inden for dansk folkelig musik. Dette er en koncertoplevelse, du ikke må gå glip af!

Husk at sikre dig din billet i god tid – vi glæder os til at se dig på Kulturhuset Industrien!.

MEDLEMSKONCERT. Det betyder medlemmer af støttegruppen Råstof får 50 kr. i rabat.


Koncerten starter kl. 20.00

Dørene til salen åbner kl. 19.00.

Parkering finder du bag bygningen, indkørsel fra Søndergade

Koncerten er en siddende koncert

Der er gratis garderobe på eget ansvar

Line up:

Artist links: